Аксесуари Mitsubishi: більше можливостей та надійний захист вашого автомобіля

buttons.will share

Придбавши новий Mitsubishi, ви отримуєте автомобіль, який стає частиною вашого життя: помічником у щоденних справах та надійним супутником у подорожах. Він допомагає вам досягати цілей та насолоджуватись відпочинком. Захистіть свій автомобіль та розширте його функціональність з лінійкою оригінальних аксесуарів Mitsubishi. 

Автомобіль, що відповідає вашому стилю життя

Аксесуари Mitsubishi допоможуть покращити можливості вашого автомобіля, особливо у сфері перевезень. Встановіть тягово-зчіпний пристрій та беріть із собою на відпочинок причіп із катером чи гідроциклом, або навіть невеликий кемпер на колесах. У нас є два види пристроїв: знімний та фіксований. Обидва фаркопи здатні буксирувати причепи, вагою 1400 кг. Не забудьте придбати оригінальний комплект підключення для тягово-зчіпного пристрою з роз'ємом на 7 чи 13 контактів.

Якщо вам бракує місця для перевезення багажу чи спорядження — встановіть легкий алюмінієвий багажник на дах. Це стильні поперечини, до яких можна прикріпити місткий бокс, тримачі для велосипеда, лиж чи сноуборда. Такий багажник вміщує кріплення для 4 велосипедів. Ви зможете влаштовувати сімейні велопрогулянки лісовими стежками, куди не може дістатись автомобіль. У багажнику залишиться достатньо місця для наметів, провізії, кемпінгових меблів та особистих речей. 

Виїжджаючи на природу, варто захистити найважливіші вузли автомобіля від пошкодження камінням, яке часто ховається у високій траві. Ми радимо встановити захист картера. Оригінальні пластини виготовляють із надміцної сталі, товщиною 2 мм. Вони коштують дорожче, ніж аналоги інших виробників. Їх вартість цілком виправдана якістю сталі, особливістю конструкції зі збільшеною кількістю ребер жорсткості та зміцненим кріпленням до кузова. Захисні пластини для трансмісії проходять краш-тести на бездоріжжі, тому ви можете впевнено долати перешкоди, що трапляються в дорозі. 

Чому варто обрати оригінальні аксесуари?

Кожна накладка, решітка чи кріплення для вантажу, які ви бачите у нашому каталозі, розроблені інженерами Mitsubishi. Вони створені з урахуванням конструкції різних моделей авто, тому забезпечують просте та надійне встановлення. Якість матеріалів та ретельно розроблений дизайн роблять наші аксесуари найкращим інструментом для захисту, персоналізації та збільшення функціональності вашого авто. Ще однією перевагою оригінальних елементів є гарантія від виробника на 2 роки. 

Обирайте оригінальні аксесуари Mitsubishi на нашому сайті, або завітайте у дилерський центр "Ем Ем Сі Україна". Наші менеджери продемонструють додаткове обладнання для вашої моделі авто та допоможуть з вибором.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital